top of page

Supportermiddagen!

Oppdatert: 22. mar.

Årets Supportemiddag er klar og det blir en middag med både alvor, latter og god stemning når Vegard Heggem og Jan Runar Eliassen skal dele sine historier.


Vi har valgt å flytte årets supportermiddag til torsdag og gjøre den litt mer intim enn tidligere. Vi har også valgt en litt hyggeligere pris enn tidligere, men vi går ikke ned på verken kvalitet på mat eller den gode stemningen. I tillegg kan vi nok også love at det blir litt alvor oppe i det hele.


Vegard Heggem og Jan Runar Eliassen

Det er to velkjente navn som inntar scenen og skal dele sine historier. Vegard kom inn i Liverpool FC som en lynrask back og fikk umiddelbart suksess. Men alt ble ikke helt slik som han og vi hadde håpet. Jan Runar Eliassen ble diagnostisert med Alzheimer som 44 åring. Gjennom media og ikke minst gjennom Demenskoret på NRK har han stått frem og blitt en stemme for de mange som ikke lenger har en klar og tydelig stemme.Demenskoret kommer

Gjøviks lokale Demenskor kommer også for å kaste glans over Supportermiddagen. De skal fremføre et par låter hvor Jan Runar blir solist på en av disse. Vi gleder oss til å få koret på besøk og ikke minst ta del i musikkgleden disse utstråler.I tillegg blir det levende musikk med David Jaggs (The Ragamuffins) Han er kjent for alle de som var tilstede i fjor og flere har også hatt gleden av å oppleve han på Hotel Anfield på kampdager!

Du kan kan kjøpe billett nå, og dermed være sikret plass ved bordet. Menyen finner du litt lenger ned på denne siden.


Menyen

Vi har allerede prøvesmakt menyen og får vann i munnen av å tenke på hvor innmari godt det var. Vi tror du kommer til å synes dette er godt også!

  • Langtidsstekt svinenakke

  • Kyllingvinger med BBQ glaze

  • Scampi og wokgrønnsaker

  • Chili marinert oliven

  • Småpotet

  • Persille aioli

  • Focazia

I tillegg får du en velkomst drink når du ankommer middagen.


Grand Hotel, Torsdag 1. august kl 18:00551 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page