top of page

Supportermiddagen!

Oppdatert: 23. sep.

Her bør du være rask hvis du skal sikre deg plass på Liverpoolfestivalens Supportermiddag 2026.

ree

Alltid utsolgt!

Det er en ting som er sikkert hvert eneste år, og det er at supportermiddagen blir utsolgt. Noe av grunnen til dette er at vi har valgt å kun selge et begrenset antall billetter, men selvfølgelig også fordi vi har klart å levere gode opplevelser så langt, både når det gjelder mat, stemning og legender. Vi ønsker å videreføre at Supportermiddagen skal være så intim som mulig og vil ikke legge ut mer enn 60 billetter.



Programmet er ikke helt klart i skrivende stund, men det blir som tidligere både god mat, legender og musikalske innslag. Har du vært med før så vet du at dette blir et par fine timer sammen m,ed trivelige folk og ikke minst en flott mulighet til å bli enda bedre kjent med både med andre Liverpool-supportere og legender


Du kan kan kjøpe billett nå, og dermed være sikret plass ved bordet. Menyen finner du litt lenger ned på denne siden.


Torsdag 3o. juli kl 17:30 - ca 19:30 på Grand Hotel





Tidligere gjester

I fjor var alle legendene fra festivalen på plass med Vladimir Smicer som hovedgjest. Han delte fra sine opplevelser under Mirakelet i Istanbul 2005. Året før hadde vi Vegard Heggem og Jan Runar Eliassen som hovedgjester. Det første året var det Phil Thompson og Karen Gill (Shanklys barnebarn) og Anfields mangeårige speaker, George Sephton og Sammy Lee som var hovedgjester. Av musikere gjennom årene så har vi hatt Kieo, David John Jaggs, Andy Hodgson, Demenskoret og ekteparet Ingvild og Trond Nagell- Dahl. I år ledes intervjuene av Lee Rogan.



Menyen

Aperitif ved ankomst


Liverpool buffet: Langtidsstekt svinenakke, Kyllingvinger med BBQ glaze, Pulled pork sliders, Grillet mørbrad av sorfe, Pankolaks med chillimayo, Chillimais, Coleslaw, Chilli marinert oliven, Ovnsbakte småpoteter, Hjemmelagde potetsalater, Foccacia, Diverse salater


Dessert: Pannacotta og sjokolademousse


Her kan du ta en titt på noen av bildene fra Supportermiddagen i 2025



Supportermiddagen lages i samarbeid med 

ree





Kommentarer


bottom of page