top of page

The Anfield Wrap til Liverpoolfestivalen!

Oppdatert: 19. okt. 2023

Du har neppe unngått å få med deg denne gjengen hvis du er innom Liverpool relaterte innslag i sosiale medier. The Anfield Wrap kommer til Liverpoolfestivalen 2024 for å lage show!

Neil Atkinson fra The Anfield Wrap blir intervjuet av CNN i etterkant av seieren over Newcastle 27. ausgust  Foto: Screen print CNN
Neil Atkinson fra The Anfield Wrap blir intervjuet av CNN i etterkant av seieren over Newcastle 27. ausgust Foto: Screen print CNN

"Et must for alle Liverpool-supportere!

The Anfield Wrap ble beskrevet av sportsjournalist Barry Glendenning fra The Guardian som «et must» for alle Liverpool-supportere, for et par år tilbake. Og vi skjønner det, vi i festivalen går sjelden glipp av forhåndsomtaler eller oppsummering av kampene som sendes via flatene TAW benytter, slik som både pod- og videocaster. I tillegg har de nylig produsert en fantastisk dokumentar om Klopp som kan nytes på You Tube.Prisvinnende!

The Anfield Wrap er en gjeng lokale supportere som i gjennomsnitt har nesten 300 000 ukentlige nedlastinger i over 200 land. De har skapet fullt av priser og anerkjennelser fra slik som «Podcast of the year» tildelt av The Football Supporters Federation, og i 2019 vant de også Football Supporters Federation Awards Best Fan Media. De ble også nominert til «Fan Media of the Year» på Football Supporters' Association Awards i både 2020 og 2021. Dette er bare noen av prisene de har vunnet og blitt nominert i.Underveis har de hatt store navn i studio, slik som Kevin Keegan, Jürgen Klopp, Kenny Dalglish, Brendan Rodgers, Rafa Benitez, Gerard Houllier, Rick Parry, Jamie Carragher og flere gode LFC navn. De har også en ganske imponerende turnèliste hvor de har laget show over hele Storbritannia, USA, Australia, Hong Kong, Dubai, Ireland, Skandinavia, Singapore og flere steder.

Sånn ser plakaten til festivalen ut i skrivende stund. Snart kommer det flere navn!
Sånn ser plakaten til festivalen ut i skrivende stund. Snart kommer det flere navn!

The Anfield Wrap, eller TAW som man gjerne omtaler dem som, er den aller største uavhengige mediekanalen for Liverpool-supportere. De er dønn ærlige, og uredde for å kritisere billettpriser, klubbpolicy eller laguttak i sine omtaler. Dette er lokale scousere, jenter og gutter som har et hjerte som banker voldsomt for klubben i rødt.To show under Liverpoolfestivalen, med mer!

Under Liverpoolfestivalen 2024 kommer tre av de meste profilerte av gjengen fra The Anfield Wrap. Andy Heaton og Neil Atkinson er 100% klare for å ta turen og vi regner med at også Kevin Walsh finner ut at det er på Gjøvik man bør være i begynnelsen av august. Det blir egne show med TAW både fredag og lørdag, samtidig må du regne med at de også vil lage egne innslag ute på festivalområdet underveis i helgen, hvor kanskje du får en mikrofon og et kamera opp i ansiktet.Flere navn kommer!

Vi er i full gang med booking av flere legender og artister til Liverpoolfestivalen 2024, 1.-3. august på Gjøvik. Følg oss på Facebook, Instagram og abonner gjerne på nyhetsbrevet vårt for siste nytt!


270 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page