top of page

TUSEN TAKK!

Oppdatert: 2. aug. 2022

Vi er så takknemlige for alle dere som kom til Gjøvik og gjorde Liverpoolfestivalen 2022 til en fantastisk opplevelse! Nå er vi klare for Liverpoolfestivalen 2023!

Supporterne koset seg i sola på Liverpoolfestivalen 2022  Fot: Einar Skare
Supporterne koste seg i sola under Liverpoolfestivalen 2022 Foto: Einar Skare

Hyggelige tilbakemeldinger!

Vi har både underveis og i etterkant av festivalen mottatt masse gode tilbakemeldinger. Det synes vi er svært hyggelig og vi vil om kort tid også sende ut en undersøkelse blant dere som var der, slik at vi kan lage en enda bedre festival neste år.


Her har vi samlet litt minner fra tre røde dager på Gjøvik!


Earlybirds i salg!

Liverpoolfestivalen 2023 blir 4. - 5. august på Gjøvik. Earlybirds er nå i salg og vil være det i en begrenset periode. Pris er kr 990,00 og det inkluderer alt om skjer på festivalområdet, og kanskje en overraskelse eller to. Vær tidlig ute slik at du sikrer deg festivalpass til en rimeligere penge.

Supportermiddagen og Livergirls ONLY

Begge disse arrangementene som ble lagt utenfor festivalområdet, ble en suksess hvis vi skal tro på tilbakemeldingen vi har fått fra de som var der. Vi tror ganske sikkert at vi også neste år skal gjenta begge arrangementene. Billetter vil bli lagt ut om ikke så lenge, og da gjelder det å være rask. Abonnerer du på nyhetsbrevet vårt så får du beskjed straks dette er lagt ut!


Sjekk avslutningen av Liverpoolfestivalen 2022


627 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page