top of page

Ut på Mjøsa med legendene!

Oppdatert: 18. nov. 2022

Lørdag formiddag kan du nyte noen timer på Skibladner sammen med Liverpool-legendene og levende musikk!

Skibladner, Mjøsas hvite svane  Foto: Skibladner.no
Skibladner, Mjøsas hvite svane Foto: Skibladner.no

Mjøsas hvite svane!

Skibladner kalles gjerne Mjøsas hvite svane og er verdens eldste hjuldamper som fortsatt er i drift. På lørdag formiddag inviterer vi til Skibladner cruise hvor du kan nyte noen timer på sammen med Liverpool-legendene og artistene som er med på Liverpoolfestivalen 2023.


Her blir det god mat, bobler eller annet drikke og levende musikk. Skibladner seiler ut fra Gjøvik kl 09:30 på lørdag formiddag og er tilbake kl 12:30, i god tid til alt som skal skje videre på festivalen. OBS: BEGRENSET ANTALL PLASSER!


Meny

Mat og drkke betales ombord og du kan velge mellom følgende frokostpakker.

«God Start på Dagen» Frokosttallerken med variert pålegg, ferskt brød, melk, juice, kaffe, te serveres i 1. Plads Madsalon. Pris kr 175,00

Champagnefrokost I tillegg til den tradisjonelle frokosten, serveres et glass champagne, bacon, frukt og sjokolade. Pris kr 275,00

Mjøsas hvite svane

DS «Skibladner» er Norges eneste hjuldamper og eldste skip i jevnlig drift, bygget i 1854–1856 ved Motala verft i Sverige. Skipet går i rutefart på Mjøsa, med utgangspunkt fra Gjøvik, som er dens hjemmehavn, til de andre Mjøsbyene Hamar, Moelv og Lillehammer. Jomfruturen gikk fra Minnesund og nordover på Mjøsa 2. august 1856.


Før var den viktig for å transportere folk fra Eidsvoll til mjøsbyene. Den var også viktig for postgangen. Fremdeles er det eget postkontor om bord med eget stempel.


På Skibladner kan du nyte både god mat og nydelige omgivelser  Foto: skibladner.no
På Skibladner kan du nyte både god mat og nydelige omgivelser Foto: skibladner.no


1 028 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page