top of page

Vi puster lettet ut!

Det har vært noen dramatiske dager siden det ble annonsert at Liverpool skulle bli en del av den nye superligaen. Hva med Liverpoolfestivalen hvis det skulle skje?

Nyheten om at 12 storklubber i Europa var i ferd med å etablere en egen superliga slo ned som en bombe i helgen. Seks klubber i England skulle være med og en av klubbene var vårt eget Liverpool. Supportere over hele verden reagerte med vantro og skuffelse, på tvers av klubbfarger.

Hadde vi egentlig lyst til å lage en festival nå som klubben så ut til å gi fullstendig blaffen i oss supportere?

Hadde man realisert superligaen i det formatet som ble skissert så hadde det neppe blitt noen Liverpool-festival på Gjøvik, i uoverskuelig fremtid. I dagene som gikk fra ideen ble lansert og frem til midnatt tirsdag kveld har gitt oss masse hodebry. Ville egentlig Liverpool-supportere samles på Gjøvik for å feire klubben mange av oss har fulgt i en mannsalder? Ville man det når klubben så klart og tydelig har satt penger og prestisje foran oss supportere? Hadde vi egentlig lyst til å lage en festival nå som klubben så ut til å gi fullstendig blaffen i oss supportere?


Når pressemeldingen fra Liverpool FC dukket opp kl 23:55 tirsdag kveld så kunne vi endelig puste lettet ut. Fornuften seiret, de som elsker fotball seiret, vi supportere seiret!


VI ER LIVERPOOL!

Eiere, spillere, managere og støtteapparat kommer og går, vi supportere blir! Selv om vi har hatt noen tunge dager så kan vi heldigvis fortsatt se frem mot å samles i august, for å feire klubben vi innerst inne elsker så høyt at det gjorde så inderlig vondt når den så ut til å svikte oss.


Vi gleder oss til å se deg på Gjøvik!


Hilsen oss i festivalstyretCovid 19 oppdatering: Hvis festivalen blir utsatt eller restriksjoner forhindrer oss fra å gjennomføre et trygt arrangement så vil festivalpass blir refundert. Det vil også være mulig å overføre festivalpass til 2022

104 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page