top of page

DESEMBER DEAL!

I hele desember kan du spare 250,00 når du kjøper festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022. Vi kan også friste med t-skjorter og edle dråper hvis du trenger julegavetips!

JULEGAVETIPS 1: SPAR PENGER PÅ FESTIVALPASS

Et festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022 er en av de beste julegavene du kan gi en Liverpool-supporter, eller kanskje du fortjener å gi deg selv en julegave? I hele desember gir vi deg 250 kroner i rabatt på hvert festivalpass du kjøper. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke på lenken under og legge inn CHR21 som rabattkode.

KJØP FESTIVALPASS
 

JULEGAVETIPS 2: RETRO LOOK T-SHIRTS

Våre retro look t-skjorter får du ikke kjøpt andre steder enn hos oss. De er designet av supportere for supportere. Kvaliteten er god og t-skjortene finnes i 6 varianter og i fargene rødt, sort og hvitt. Vær rask, flere størrelser og varianter er i ferd med å bli utsolgt. Klikk på bildet under og sjekk utvalget

JULEGAVETIPS 3: EDLE DRÅPER

Det er solgt nært opp mot 4 000 flasker med King Kenny akevitt i skrivende stund. Den ble utsolgt fra Vinmonopolet bare en knapp uke etter at den ble lansert. Nå er King Kenny Supporter edition på plass igjen hos flere av Vinmonopolets utsalg og kan også bestilles via vinmonopolet.no. Klikk på bildet under og sjekk hvilke butikker som har edle dråper i hyllene eller bestill og hent på nærmeste Vinmonopol.

Vi ønsker deg en flott førjulstid og en avslappende og hyggelig romjul. Måtte målene renne inn og tabelltoppen inntas! YNWA

Hilsen oss i Liverpoolfestivalen

635 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page