top of page

Early (Liver)Birds er i salg!

Oppdatert: 6. sep. 2023

Liverpoolfestivalen 2024 arrangeres 1.-3. august på Gjøvik. Vi utvider dermed med en dag og lover god stemning!

Først til mølla!

Vi legger kun ut et begrenset antall EarlyBirds og vi anbefaler deg derfor å være rask på tastaturet. Liverpoolfestivalen 2024 blir over tre dager og vi skal fylle disse dagene med gode opplevelser for alle som har et hjerte som banker litt ekstra for Liverpool FC. Early Birds gjelder for alle tre dager!The Ragamuffins er headline på lørdag kveld. Sjekk videoen så skjønner du hvorfor. Videoen er fra Liverpoolfestivalen 2023!

I skrivende stund er selvfølgelig ikke plakaten komplett, men det jobbes med å fylle denne med gode navn. De vi allerede kan bekrefte er Jan Mølby, Glenn Hysèn, The Anfield Wrap, The Ragamuffins, Det Betales, Andy Hodgson, Gustav Wentzel, James Pearce og Hr. Smiths Venner. Les mer om alle disse herKjøp EarlyBirds

Vi samarbeider nå med Ticketmaster på billettsalg og det betyr at du også kan benytte deg av tjenestene til Klarna hvis det kniper litt akkurat nå.
Hvor er Gjøvik?

Gjøvik er Innlandets perle slik vi ser det. Fantastisk beliggenhet ved Mjøsa, Norges største innsjø. Erfaringsmessig så er været bra i begynnelsen av august (i følge festivalsjefen) Ta en titt på byen vår her.


Festivalområdet er på over 7 000 kvm og det ligger nede ved Mjøsa. Klikk her så finner du nøyaktig posisjon eller søk opp Liverbirds Norge på Google Maps.


Hvor kan du bo?

Skal du bo i byen under festivalen så kan du velge hotel, bobilparkering, Air BNB eller vandrerhjem med festivalcamp. Alt i gangavstand fra sentrum og festivalområdet. Vi anbefaler deg å booke overnatting så snart som mulig. Du betaler ingenting når du bestiller. Her finner du steder du kan bo


Ofte stilte spørsmål

Vi har en egen side med svar på de spørsmålene vi får oftest. Ta gjerne turen innom og se om du får svar på det du lurte på. Finner du ikke svaret der så send gjerne en mail til info@liverpoolgjovik.no eller chat med oss!


558 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page