top of page

Fotballsupporter eller ikke?

For noen så er det 22 menn som springer etter en lærkule. For oss fotballsupportere så er det veldig mye mer enn det. Fotball er følelser, glede, tårer og skikkelig mange fantastiske oppturer og deretter grusomme nedturer!

Simen Andersen lever og føler Liverpool 24/7, 365 dager i året!
Simen Andersen lever og føler Liverpool 24/7, 365 dager i året!

Simen Andersen er en av våre gjesteskribenter. 19 åringen fra Stathelle er i ferd med å ta fagbrev innenfor mediagrafikk, er en ivrig YouTuber med tusenvis av visninger og gutten lever og ånder Liverpool døgnet rundt.


Liverpool er religion!

Folk tar på seg drakt til hver kamp, litt som når nissen tar på seg nissedrakt hver jul. Vi hører på sanger til favorittlaget vårt, roper og skriker å banner til tv-en. Noen ganger drar man på stadion og ser kamp live med mange tusen andre supportere. Stadion er moskeen eller kirken. Laget man heier på er religionen og supporterne er de troende. Fotball er litt som en religion sier man.Folk som ikke liker fotball, er folk som ikke har mange minner, de har ikke de gode og dårlige minnene man har med seg hele tiden. De går glipp av veldig mye sosialt, de ser ikke kamp sammen med flere personer, de går glipp av samholdet fotballen bringer. De går glipp av mye kødding og humor. Jeg vil si at ett liv uten fotball ikke er noe liv i det hele tatt. Jeg hadde aldri klart meg uten fotballen, den er livet mitt og vil alltid være det. Sånn tenker alle de milliardene som elsker fotball rundt om i hele verden.


Simen sammen med John Arne Riise!  Foto: privat
Simen sammen med John Arne Riise! Foto: privat

SKJØNNER DU HVA JEG MENER?

Folk som ikke er interessert i fotball, eller sport generelt skjønner ikke hvordan vi kan tenke slik om fotball? Det er fordi de ikke har skjønt hva livet handler om, fotballen er viktig, man blir ett bedre menneske av det. Fotball er faktisk sunt for helsen. Bortsett fra når man nesten får hjerteinfarkt pga det er 1-1 mot Man United i 88 minutt. De har gått glipp av en veldig stor del av livet som de aldri vi skjønne selv.

Fotball er den mest sette sporten, den mest sosiale sporten, alle folk uansett, legning, hudfarge og funksjoner er samlet i en stor familie eller religion. Denne familien har flere slektninger rundt om i hele verden.

Kom på festival!

Vi i Norge har også våre egen slektninger rundt om i landet, vi har endelig mulighet til å samle alle disse slektningene og de som er Liverpool troende i Norge. Dette skjer i Gjøvik, August 2021.

Vi Liverpool supportere er en stor familie som aldri går alene, vi er her for hverandre uansett hvor langt fra hverandre vi er.

Det som også er utrolig fint med fotballen, er at samholdet ikke bare gjelder de som tror på samme klubb/religion, det gjelder også supportere av forskjellige lag. Jeg har en bror som heier på Tottenham, men vi er kjempe gode venner fordi om det fort blir krangling når Liverpool og Tottenham spiller. Heldigvis er Liverpool alltid det beste laget (nesten).


Årets Julehit fra Simen og bror Daniel!


Coronaen har ødelagt mye, men vi er sterke og klarer å se fremover, etter en litt annerledes Jul kan vi endelig begynne å se fremover, denne festivalen vil forhåpentligvis bli en fest for å feire at Coronadritten er over.


Da sees vi vel på Gjøvik i august 2021?

Kos dere i julen alle fantastiske Liverpool supportere!

 

JULETILBUD PÅ FESTIVALPASS I HELE DESEMBER!


462 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page