top of page

Hold your head up high!

Oppdatert: 11. des. 2020

Det nærmer seg Jul og et nytt år for oss alle. Vi i Liverpoolfestivalen ønsker å gi noen en ekstra oppmerksomhet og et lyspunkt å se frem mot i 2021. Vil du være med å bidra så bruk to minutter på å lese om dette!

Hold your head up high!

"Hold your head up high" er bare en liten linje i en en stor tekst, en linje som handler om håp. Et håp om at alt blir bedre!

2020 har vært et veldig annerledes år for oss alle. For noen har det vært et år fylt av usikkerhet og for andre har året gjort at en vanskelig og krevende livssituasjon har blitt enda mer krevende. Liverpoolfestivalen ønsker å være en arena hvor fellesskap og kjærligheten til klubben og byen Liverpool skal stå i sentrum. Alle skal føle seg inkludert og ingen skal gå alene.


Vi ønsker å bidra til et lite lyspunkt å se frem mot i det nye året!

Vi ønsker å gi bort to festivalpass til noen som fortjener det. Dette kan være:

  • personer som av økonomiske grunner ikke har råd til å kjøpe festivalpass selv

  • personer som trenger en oppmuntring i en tøff hverdag

  • personer som er en ildsjel i det lokale supportermiljøet

  • personer som lever YNWA i hverdagen

Tenker du at du kjenner supportere som kan passe med et eller flere av de punktene vi har beskrevet over så vil vi gjerne høre fra deg. Det eneste absolutte kriteriet vi setter for å gi bort disse festivalpassene er at den som nomineres er Liverpool-supporter!

Ønsker du å nominere en eller flere kandidater så skriv noen ord til oss med begrunnelse for at akkurat din kandidat fortjener to festivalpass. Mail sendes til jaran@liverpoolgjovik.no innen 20. desember


Til slutt vil vi i Liverbirds Norge/Liverpoolfestivalen få ønske en riktig god Jul og et enda bedre nytt år til alle våre medsupportere i Skandinavia!

Covid 19 oppdatering:

Hvis festivalen blir avlyst eller restriksjoner forhindrer oss fra å gjennomføre et trygt arrangement så vil festivalpass og andre billetter bli refundert. Det vil også være mulig å overføre festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022

212 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page