top of page

Fowler og McManaman til Liverpoolfestivalen 2022!

Oppdatert: 9. jul. 2022

Det er to giganter som melder sin ankomst når Robbie Fowler og Steve McMananman kommer til Gjøvik og Liverpoolfestivalen!

Gamle lagkamerater og gode venner, Robbie Fowler og Steve McManaman
Gamle lagkamerater og gode venner, Robbie Fowler og Steve McManaman

Jubelen sto i taket hos oss når vi fikk vite at de to tidligere lagkameratene har bestemt seg for å ta turen til Liverpoolfestivalen 2022. Robbie og Steve er ikke bare tidligere lagkamerater, de er også gode venner. Selv om de er gode venner så treffes de ikke så ofte på denne måten. Nå skal de stille opp sammen til meet&greet med fansen. Her er det bare å glede seg, disse gutta har noen gode historier på lager.

Fowler og McManaman er til stede fredag og har du ikke sikret deg tre-dagerspass så kan du nå kjøpe Fredagspass til kr 500,00. 

Robbie Fowler

Robbie er født og oppvokst i Liverpool og skrev sin første profesjonelle kontrakt med klubben i 1993. Da var han 18 år og hadde vært fulgt av klubben i mange år før han ble hentet inn til akademiet. Opprinnelig var Robbie Everton-supporter men det er vann som rant i elven for leeeeeeenge siden.Raskeste hat-trick

Han fikk sin debut i september 1993 mot Fulham FC og veien til å bli fast på laget ble kort. Hans første makker var legendariske Ian Rush. Robbie innehar fortsatt rekorden for raskeste hat-trick i Liverpools historie og i mange år i Premier leagues historie fra da han scoret tre mål i løpet av fire minutter mot Arsenal i august 1994.


Fowler har også hentet sølvtøy under sin tid i Liverpool FC. Han kan skilte med UEFA cup, Ligacup, FA Cup og Supercupen, i tillegg så ble han både i 1995 og 1996 kåret til Young player of the year av FA.


Sjekk programmet


Steven «Macca» McManaman

Steve kom inn i ungdomsfotballen hos LFC i 1988 og skrev profesjonell kontrakt i 1990. Den gangen ble LFC ledet av selveste Kenny Dalgliesh. Midtbanespilleren scoret 43 mål for LFC men var først og fremst en tilrettelegger for to av målmaskinene til Liverpool på den tiden, Robbie Fowler og Michael Owen. Macca var i mange år spilleren med flest målgivende pasninger for Liverpool gjennom tidene


Real Madrid og Manchester City

Etter 10 år i Liverpool gikk turen til Real Madrid hvor han vant både serie og Europacup. Han var i sin tid den mest suksessrike engelske fotballspilleren utenfor England, om man teller i antall troféer og titler, og han var den første engelske fotballspilleren som vant Europacupen med en ikke-britisk klubb.


Steve avsluttet sin karriere med to sesonger i Manchester City, hvor han ble gjenforent med Robbie Fowler. Den gang under manager Kevin Keegan, en av de største legender gjennom alle tider.


1 291 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page