top of page

Kato prisen!

En av initiativtagerne til Liverpoolfestivalen og en markant personlighet i byens supportermiljø døde brått fra oss i september 2022. Under Liverpoolfestivalen 2023 hedrer vi hans minne!

Kato på supportersamling i Karlstad, Sverige i november 2021. Foto: Jaran Pedersen
Kato på supportersamling i Karlstad, Sverige i november 2021. Foto: Jaran Pedersen

En raus fyr!

Kato Jarnang var styremedlem i Liverpoolsupportere Gjøvik og en drivkraft i det lokale supportermiljøet. Han var også en av initiativtagerne bak Liverpoolfestivalen, fra en rar idè til drømmen ble realisert i juli 2022. En festival laget av supportere for supportere, helt i Katos ånd!


Kato var en utrolig raus fyr, en fyr som brydde seg og som gjerne strakk ut en hjelpende hånd til de som trengte det. Han var også drivkraften bak at Liverpoolfestivalen måtte gi noen mer tilbake enn gode opplevelser for de som var til stede, Liverpoolfestivalen måtte være et middel for å generere økonomisk støtte til veldedige organisasjoner som jobbet for de svakeste i samfunnet.


Vi valgte 23 Foundation, og under fjorårets festival samlet vi inn over 60 000 kroner. Tusen takk Kato, for at du satte ting i perspektiv!

Kato prisen

Under Liverpoolfestivalen 2023 skal vi dele ut en pris for å hedre hans minne, Kato prisen. Prisen tildeles en forening, organisasjon eller enkeltperson som gjennom sine handlinger utgjør en forskjell for andre som trenger det. Ingen skal stå alene, ingen skal gå alene.


Det er styret i Liverpoolfestivalen som har vurdert kandidater til årets pris og valget er tatt. Hvem som vinner Kato prisen vil bli annonsert under Liverpoolfestivalen på lørdag kveld.


Prisen består av kr 5 000,00 til en veldedig organisasjon, lag eller forening etter prisvinnerens valg, i tillegg til et synlig bevis som kan henges på veggen. Men aller viktigst, prisen er en anerkjennelse av at vi har sett at vedkommende utgjør en forskjell for noen, for noen som trenger det. Ingen skal stå alene, ingen skal gå alene!

Kato (i midten) sammen med Kine og Jaran under festen Liverpoolfestivalen holdt for alle som hadde jobber frivillig under festivalen i 2022. Dette ble det siste bildet av Kato!
Kato (i midten) sammen med Kine og Jaran under festen Liverpoolfestivalen holdt for de som hadde jobbet som frivillige under Liverpoolfestivalen i 2022. Dette ble det siste bildet av Kato!

When you walk through a storm Hold your head up high And don't be afraid of the dark At the end of a storm There's a golden sky And a sweet silver song of a lark

Walk on through the wind Walk on through the rain Or your dreams be tossed and blown

Walk on! Walk on! With hope in your heart And you'll never walk alone You'll never walk alone

Walk on! Walk on! With hope in your heart And you'll never walk alone You'll never walk alone


Hvil i fred kompis!


554 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page