top of page

King Kenny er på Polet!

3. november ble King Kenny akevitten endelig tilgjengelig på Vinmonopolet!

Akevitt med hint av Liverpool

De første 1 892 nummererte flaskene med King Kenny akevitt er utsolgt men nå er King Kenny Supporter edition 2021 tilgjengelig på Vinmonopolet. Innholdet er det samme, men flaskene er ikke nummererte

Det er svært mange som ikke rakk å sikre seg de nummererte flaskene med edle dråper før disse ble utsolgt. Samtidig vet vi at mange av de flaskene som ble kjøpt ikke er ment å bli drukket, men skal pryde samlingen med LFC-relaterte saker og ting! Nå kan du kjøpe så mange flasker du vil og nyte smaken og fargen uten dårlig samvittighet.


Tenk så irriterende for United-supporteren som tar turen bortom akevitthylla!

Jo flere som kjøper, jo flere butikker finner plass i hyllene!

King Kenny Supporter edition vil ikke være fast hyllevare rundt hos de forskjellige Vinmonopol butikkene. Samtidig vet vi at flere butikker vil ta inn disse som hyllevare hvis etterspørselen blir stor nok. Vi vil jo gjerne pynte opp Vinmonopolets butikker med Liverpool akevitt i hyllene. Tenk så irriterende for United-supporteren som tar turen bortom akevitthylla!


Rød akevitt!

Akevitten er en mild type som lever utmerket uten ribbe. Den er lagret i 12 - 18 måneder på bourbon whiskey fat, og er laget uten sukker, basert på norske urter og vekster. For å toppe det hele så har vi tilsatt gress fra Melwood, gress som har gjort fotballspillere til legender, og Hibiskus for en rødlig toning. Les mer om akevitten her


Med hint av Liverpool (Norske akevitters venner)​


Dette er en akevitt for Liverpool-supportere, men samtidig er kvalitet og smak laget for enhver gane, uansett hvilket engelsk lag du i vanvare måtte støtte.

Disse edle dråpene bør ikke drikkes alene, men deles med andre, husk, You`ll never walk alone


1 370 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page