top of page

On the road with David!

Lørdag 20. november tar vi turen til Karlstad i Sverige, med selveste David "Supersub" Fairclough i baksetet på festivalbilen vår!


LFC Värmland er en av flere lokale supporterforeninger i Sverige som er levende opptatt av å skape engasjement og begeistring rundt klubben vår. Dette er er en positiv og flott gjeng som fortjener en liten oppmerksomhet fra oss i Liverpoolfestivalen. Vi kan ikke annet enn å ta en tur til Karlstad for å sjekke ut disse supporterne.


20. november setter vi David "Supersub" Fairclough i baksetet i festivalbilen vår og styrer nok en gang ut av Norges grenser. Målet er Karlstad og en flott dag med dedikerte svenske LFC supportere fra Värmland og andre steder i Sverige, og du skal ikke se bort fra at det dukker opp en og annen norsk og dansk supporter.



Heng med oss!

Har du lyst til å henge med andre supportere, vinne gromme premier, komme tett på David Fairclough eller bare se Liverpool - Arsenal på storskjerm sammen med andre? Da bør du ta turen til Karlstad! l


LFC Värmland har fikset gode priser på Gustaf Fröding Hotell & Konferens hvor treffet skjer. Gå inn på arrangementssiden her eller ta kontakt med vår røde mann, Linus Wallentin, på mail: linus.wallentin@gmail.com Han kan svare på det meste du måtte lure på!


Vi gleder oss til å se deg!



671 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page