top of page

Liverpoolfestivalen går på skinner!

Vi har fått med VY Gjøvikbanen på laget og dermed kan vi lansere landets aller første Liverpool tog. Lyst til å komme om bord?

Liverpoolfestivalen går på skinner!

Vi er veldig godt fornøyd med å få med VY Gjøvikbanen på festivallaget. Nå kan vi sammen med deres usedvanlig hyggelige og serviceorienterte folk bringe festivaldeltagerne til Gjøvik på en miljøvennlig, rimelig og komfortabel måte. Nå ta Liverpooltoget til Gjøvik!Reserver billetter til Liverpooltoget!

Vi vet ikke om noen har gjort det før, men nå setter vi altså opp et helt eget tog forbeholdt Liverpool-supportere som skal reise til Liverpoolfestivalen 2022 på fredag. Om bord vil du møte medsupportere, levende musikk og bar. I tillegg vil du få servert en lekker wraps og en goodiebag. Det vil også våre representanter fra Liverpoolfestivalen om bord slik at du kan få svar på det du måtte lure på samt at du kan bytte inn festivalpasset i et armbånd.Reserver billett!

Avreise fra Oslo S bli kl 12:02, fredag 29. juli og eneste stopp mellom Oslo og Gjøvik blir Jaren. Du kan selv velge når du ønsker å returnere med VY Gjøvikbanen på lørdag eller søndag.


Reservasjonen er ikke bindende men du står først i køen når billettene legges ut. Vi vil varsle deg om priser, tilbud om bord og mer så snart dette er klart. Info sendes via mail.Siste innlegg

Se alle
bottom of page