top of page

T-skjortene vi ikke laget selv!

Tidligere i høst gikk vi ut og spurte Skandinavias Liverpool-supportere om hva slags t-skjorter vi burde lage. Vi fikk svar fra svært mange og de seks første har nå sett dagens lys!


Av supportere, for supportere!

Liverpoolfestivalen er egentlig en gjeng med lokale Liverpool-supportere på Gjøvik som skal lage festival for andre supportere. Vi har hele veien vært ute og spurt supporterne om hvordan festivalen bør være. Det samme gjorde vi også når vi etter hvert skulle lansere en egen logo, eller fugl, som skulle være vårt uttrykk utad. Vi tror vi vet en del om hva Liverpool-supportere ønsker og vil ha, men vi vet ikke alt. DERFOR SPØR VI TITT OG OFTE OM HVA DU MENER!


Vi valgte ut seks!

Tidligere i høst gikk vi ut og spurte et utvalg av supportere over hele Skandinavia om hva slags t-skjorter de ønsket seg og hvordan de skulle se ut. Vi fikk masse tilbakemeldinger og et overveldende flertall ønsket seg t-skjorter med retro look. Vi spurte deretter om hvilket budskap disse t-skjortene skulle bære. Da fikk vi masse forslag og måtte rett og slett sette oss ned og velge blant masse forslag. Vi valgte ut seks av forslagene og disse kan du nå kjøpe i supportershopen vår.

Vi har hele veien vært ute og spurt supporterne om hvordan festivalen bør være

Vi er fortsatt åpne for forslag til nye t-skjorter, og har du et godt forslag så send oss en melding via mail til jaran@liverpoolgjovik.no Vi planlegger allerede flere varianter og kanskje blir ditt forslag til ei t-skjorte som supportere over hele Skandinavia kommer til å bære med stolthet!


T-skjortene som er lagt ut er av meget god kvalitet og du kan velge fritt mellom budskapene og få t-skjorten i hvitt, rødt eller sort. Pris er kr 310,00 pr. stk og vi spanderer frakt! Klikk på bildet under og sjekk ut om vi har ei t-skjorte du har lyst på!

T-SKJORTENE SENDES UT FRA BEGYNNELSEN AV NOVEMBER!


Festivalpass med rabatt!

Helgen 24. september til 26. september feirer vi at Norge åpner opp igjen og gir deg 200 kroner i rabatt på festivalpass. Bruk kode Open2021! (klikk på bildet under)


178 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page