top of page

På Gjøvik!

Jepp, for det heter PÅ Gjøvik! Vi ønsker at du skal vite hvor det er og bli litt bedre kjent med byen du skal besøke i juli. Her har du en liten videosnutt!

Liverpoolfestivalen 2022.  Foto: Einar Skare
Liverpoolfestivalen 2022. Foto: Einar Skare

1. - 3. august 2024 skal mange fra den store Liverpool familien samles til festival på Gjøvik! Vi som arbeider med denne festivalen er jo selvfølgelig veldig stolte av byen vår og mener at det hverken finnes penere by eller hyggeligere folk enn det du møter på Gjøvik!


Jepp, for det heter PÅ Gjøvik

Vi gleder oss til du og masse andre røde supportere inntar byen for ei helg med fotball, musikk, legender og følelsen av et sterkt fellesskap!Hvor er Gjøvik?

Vi tenker at alle vet hvor Gjøvik er men innser samtidig at ikke alle vet hvor det er. Vazelina Bilopphøggers synger om blomster i gatene på Gjøvik men under Liverpoolfestivalen vil du også oppleve at gatene er fylt med Liverpool flagg.Den enkleste måten å komme til Gjøvik på hvis du kommer fra nord er å ta tog til Lillehammer og deretter buss til Gjøvik. Det går buss ca hver halvtime. Bussen går til skyss-stasjonen på Gjøvik som er ca 5 minutter fra festivalområdet. Et godt tips er også å svømme via Mjøsa ca 4 mil og deretter svømme inn i gjestehavna på Gjøvik. Gjør du det så møter vi deg der med håndkle og to pils!


Her finner du Liverpoolfestivalen (For dere som kommer fra Sverige og Danmark)

Kommer du fra sør så er tog det enkleste. Kjører du egen bil så har du valget mellom riksvei 4 gjennom Hadeland eller E6 inn på RV33. Da får du med deg noen av det vakreste du kan se, Mjøsa!Hold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, følg oss på Facebook og Instagram


Hold your head up high!


Hilsen oss i festivalstyret


1 078 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page