top of page

Supportermiddagen på Liverpoolfestivalen!

Supportemiddagen under Liverpoolfestivalen 2022 ble utsolgt i løpet av kort tid. Nå kan du sikre deg plass ved bordet under årets festival. Ny plass, fantastisk mat og samme gode stemning!

Hva skjer?

Kveldens hovedgjester er George "The voice of Anfield" Sephton og Liverpool-legenden Sammy Lee. Disse to vil sammen med kveldens vertinne Ragnhild Lund Ansnes dele historier fra et langt liv på innsiden av Liverpool FC.

Kveldens musikalske innslag vil være ved David John Jaggs fra The Ragamuffins.


Supportermiddagn er flyttet til Grand Hotel og det betyr at byens aller beste kokker skal ha overoppsyn med at alt som serveres er av topp kvalitet! Les mer ommenyen lenger ned

Menyen

Vi får allerede vann i munnen når vi skal nevne kveldens meny for deg. Selv om maten kanskje ikke er den viktigste grunnen til at du vil henge med på supportermiddagen så er den en veldig viktig del av opplevelsen. Kveldens meny er ganske snasen!


Forrett

Tapas med Chilimarinerte oliven, Manchego, Seranoskinke, Focaccia, Pisket smør og aioli


Hovedrett: Hickorymarinert Langtidsstekt svinenakke, coleslaw av rødkål, kremet potetkake med hvitløk og urter, BBQ-saus


Dessert: Små norgesglass med rabarbrasorbet, karamellflarn og myntesirup


I tillegg får du et glass bobler ved ankomst og en drikke til maten (øl, vin eller mineralvann) Drikkebonger kan kjøpes ved ankomst.


Pris kr 1 290,00

Sted: Grand Hotel

Tidspunkt: Fredag 4. august kl 17:30


Under kan du se bilder fra supportermiddagen på Liverpoolfestivalen 2022! Foto: Jonny Isaksen


Nyttig info!

Her kan du kjøpe festivalpass, her kan du finne en plass å bo, og her finner du programmet


1 390 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page