top of page

Vi fant en gullgruve!

Vi har funnet den perfekte samarbeidspartneren, en butikk som for mange har vært en godt bevart hemmelighet. Det skal vi gjøre noe med!

Espen hos Forza Second Hand med "kamp brukte" drakter av Heskey og Collymore!  Foto: Jaran Pedersen
Espen hos Forza Second Hand med "kamp brukte" drakter av Heskey og Collymore! Foto: Jaran Pedersen

Hva er Forza Second Hand?

På Hamar finner, du etter hva vi erfarer, landets eneste butikk som selger secondhand supporter artikler. Det er rett og slett en supporterbutikk basert på gjenbruk. Selv om butikken befinner seg en drøy rotur over Mjøsa fra Gjøvik så var dette en godt bevart hemmelighet for oss i Liverpoolfestivalen. Vi tror det er mange av dere som heller ikke kjenner til Forza Second Hand!Butikken åpnet dørene i juni 2023 og for øyeblikket finner du butikken på Maxi Storsenter Hamar men fra 1. mars 2024 flytter de til Strandgata 53 i Hamar. For dere som ikke bor i Mjøsområdet eller som synes det er mer behagelig å handle på nett så finnes det selvfølgelig en egen nettbuttikk. Les mer om det og hvilke fordeler du kan få der litt lenger ned på siden.

Selv om flere nye retroprodukter kan være kule er det ingen tvil om at ekte vare er best

Eies og drives av Liverpool-supporter!

Sortimentet hos Forza Second Hand er imponerende stort og er du Liverpool-supporter så har du mest å velge i. Kanskje ikke så rart da eier og driver, Espen Andreas Borgersen, er en lidenskapelig Liverpool-supporter med stor kunnskap om klubben.


Vi spurte Espen om hvorfor han i all verden fant på å starte opp en en slik butikk?

Å starte egen supporterbutikk har vært en drøm siden mine foreldre drev supporterbutikken Cornerkiosken i Mjøndalen og Drammen på slutten av 90-tallet. Verden har endret seg siden det, med en helt annen tilgang til fotballdrakter, så det ble en veldig fjern drøm. Frem til jeg i mars 2023 ramlet innom butikken Planet Football i Stockholm. Der og da bestemte jeg meg for å åpne butikk i Hamar. 


Jeg er opptatt av gjenbruk og historie. Selv om flere nye retroprodukter kan være kule er det ingen tvil om at ekte vare er best. Derfor fant jeg raskt ut at min butikk skulle være basert på gjenbruk av drakter og andre supporterrelaterte produkter og ikke nye retroproduksjoner som f.eks Planet Football. Selv hadde jeg kjeller og loft sprekkfulle av drakter og supportereffekter samlet gjennom 27 år som supporter og har aldri fått den mancaven jeg drømte om. Skjønte at jeg neppe var alene om det, og merket en økt interesse for gamle fotballdrakter. Fotballdrakter har faktisk blitt moteriktig og flere og flere fans er lei av flere sider ved dagens moderne fotball og lengter mer tilbake til andre tider. Da føltes ikke lenger tanken på å starte en supporterbutikk som en så fjern drøm.


Her er noen få av godbitene du finner hos Forza Second Hand


Alle drakter er originale og du finner også mange rariteter som eldre skjerf, VHS kassetter, vimpler, innrammede bilder og mer.


Forza Second Hand kommer til Liverpoolfestivalen

Vi har inngått en samarbeidsavtale med Forza som gjør at du som Liverpool-supporter vil nyte noen fordeler når du handler varer fra dem. I tillegg vil du som kommer på Liverpoolfestivalen 2024 kunne besøke Forza Second Hand på festivalområdet. De tar med seg masse godbiter fra butikken og flytter inn hos oss i tre dager.


Hvis du benytter rabattkode: forzaliverpool når du handler i nettbutikken så får du gratis frakt på bestillinger over kr 600,00 Ta turen innom nettbutikken deres nå og sjekk utvalget!Innbytte, kjøp og donasjoner

Påfyll av varer hos Forza foregår gjennom innbytte, kjøp og donasjoner. Innbytte er prioritert, men kjøp vurderes i perioder for prioriterte varer. Innbytte kan skje både i butikk og via post for nettkunder. Du kan lese mer om dette her337 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page