top of page

Det er en annerledes verden!

Oppdatert: 14. feb. 2021

Vi vet at for mange så er det det det å delta på Liverpoolfestivalen en tøff økonomisk prioritering! Vi har ikke laget denne festivalen for å tjene penger, vi er supportere som skal lage en festival for supportere!


Det er og har hele veien vært tøffe prioriteringer når vi jobber med å sette sammen programmet for festivalen. Hvor mye penger skal vi legge inn i å få attraktive navn til Liverpoolfestivalen, og ikke minst, hvor mye skal dette koste deg som supporter?Vi har tatt inn over oss at Liverpoolfestivalen er en annerledes festival. Ukentlig får vi masse meldinger fra hele Skandinavia på hvilke legender, artister og andre vi bør booke. Vi har hatt dialog med flere festivaler ok de opplever i på noen måte samme engasjement blant sin målgruppe som vi gjør. Det gjør oss så stolte og selvfølgelig litt over snittet rørt!


Vi er og skal være en helt spesiell og annerledes festival. En festival du som Liverpool-supporter aldri har opplevd tidligere. Vi skal legge til rette for fellesskapet og det sterke samholdet, krydre det med Liverpool-legender, god musikk og en fantastisk by som bare venter på at du skal komme. Du skal stå opp om morgenen, enten du er i festivalcampen, på festivalhotellet eller i bobilcampen og bruke ca to minutter på å møte likesinnede.Vi håper å tjene noen penger underveis, ikke fordi noen skal sko seg på dere. Vi er, og vil hele veien være en gjeng supportere som lager festival for andre supportere. Et eventuelt overskudd fra festival skal i hovedsak gå til å videreutvikle neste års festival, samtidig har vi valgt at 23 Foundation skal få deler av overskuddet.

Vi er og skal være en helt spesiell og annerledes festival. En festival du som Liverpool-supporter aldri har opplevd tidligere.

Festivalpass kan reserveres!

I løpet av vinteren vil de 1 500 festivalpassene som legges ut bli utsolgt. Vi vet at flere av dere har lyst til å komme, men av forskjellige årsaker har utfordinger med å kjøpe festivalpass akkurat nå. Vi har nå åpnet opp det som vi kaller en god deal. Du reserverer festivalpass og betaler senere. Det er jo en vinn vinn situasjon for begge parter.Klikk inn her hvis du ønsker å vite mer om det! YNWA.


Covid 19 oppdatering: Hvis festivalen blir avlyst eller restriksjoner forhindrer oss fra å gjennomføre et trygt arrangement så vil festivalpass blir refundert. Det vil også være mulig å overføre festivalpass til Liverpoolfestivalen 2022!

90 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page