top of page

Jan mistet alt i raset!

Liverpool-supporteren Jan Lauritsen (33) i Gjerdrum mistet alt i leirraset. Etter at historien hans ble fortalt på NrK så har det strømmet inn med gaver fra supportere over hele landet. Nå vil vi gjerne invitere han på festival!

Jan Lauritzen (33) og søsteren Yvonne Lauritzen Finanger.  FOTO: KAI RUNE KVITSTEIN / NRK
Jan Lauritzen (33) og søsteren Yvonne Lauritzen Finanger. FOTO: KAI RUNE KVITSTEIN / NRK
Jan med noe av det han har fått fra supportere over hele landet.  Foto: Privat
Jan med noe av det han har fått fra supportere over hele landet. Foto: Privat

En ufattelig tragedie

Det var en ufattelig tragedie som utspilte seg i Gjerdrum natt til 30. desember. Et leirras tok med seg flere hus i boligområdet Nystulia og etter flere dagers redningsaksjon så måtte man konstantere at liv også var gått tapt.Jan Lauritsen har bodd i et bofellesskap i Nystuen de siste 15 årene. Der har han hatt sin egen leilighet med personale tilgjengelig hele døgnet. Nå har han flyttet inn midlertidig hos mor, i påvente av et nytt sted å bo.


Velkommen til Gjøvik Jan!

Jan er en ihuga Liverpool-supporter og etter at det ble kjent gjennom en reportasje på NrK så har det strømmet på med skjerf, drakter og andre Liverpooleffekter fra hele landet.


Nå ønsker vi også å gjøre den nye hverdagen til Jan litt lysere. Vi har invitert Jan til Liverpoolfestivalen for å møte den store Liverpoolfamilien. I tillegg stiller Hovdetun Vandrerhjem opp med myke senger og frokost under oppholdet, og selvfølgelig så ordner vi et ekslusivt møte mellom Jan og et par av Liverpool legendene som kommer.Nyheten om at han har blitt invitert til Liverpoolfestivalen har blitt godt mottatt av Jan selv ,og både han og vi gleder oss til å møtes på festivalen i august.


Vil du være med å bidra i pengeinnsamlingen til Jan, som er opprettet på Spleis, så kan du klikke her

Covid 19 oppdatering: Hvis festivalen blir avlyst eller restriksjoner forhindrer oss fra å gjennomføre et trygt arrangement så vil festivalpass blir refundert. Det vil også være mulig å overføre festivalpass til 2022

393 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page