top of page

Vi er i rute!

I skrivende stund er det 286 dager igjen til vi åpner porten inn til festivalområdet. Det meste er i rute!

Festivalområdet i 2023 med bobilparkeringen til høyre.  Foto: Rasmus Dugstad
Festivalområdet i 2023 med bobilparkeringen til høyre. Foto: Rasmus Dugstad

Å arrangere en festival er som et stort puslespill hvor brikkene må passe sammen og det bør ikke mangle noen biter når festivalen åpner. Vi har allerede mange av puslespillbitene på plass og flere skal på plass utover vinteren, våren og sommeren. De første bobilene triller inn på området vårt onsdag 31. juli og dagen etter åpnes porten inn til festivalområdet.Det vil bli noen endringer på konseptet vårt i 2024 men det er endringer vi tenker vil gjøre festivalen enda bedre og mer inkluderende. Liverpoolfestivalen 2024 skal blant annet bli et bedre sted å være for våre yngste supportere, med eget aktivitetsområde hvor de kan boltre seg.

Salget av Early Birds overgår fjorårets salg med klar margin, og det lover godt for at vi kan fylle opp festivalområdet med enda flere supportere neste år. Det er også gledelig at både dansker og svensker har meldt sin ankomst. I løpet av kort tid vil det også bli lagt ut dagspass og billetter til sidearrangementene, slik som Livergirls ONLY og Supportermiddagen.

Hvem kommer?

Vi er også svært godt fornøyd med bookingene vi har gjort så langt. Det var et krav fra årets deltagere om at Det Betales, Andy Hodgson og fjorårets "vinner", The Ragamuffins, måtte komme tilbake. Det klarte vi selvfølgelig ikke å si nei til og artistene sa umiddelbart ja når vi spurte. Vi gleder oss også ekstra over torsdagens headliner, Hr. Smiths Venner! Hvis du savner Jokke så er vi ganske sikre på at du kommer til å elske disse gutta. Les mer


Legender som Jan Mølby og Glenn Hysèn er klare, samtidig jakter vi flere legender. Disse vil bli presentert så snart de er booket.Det gleder oss at vi endelig har fått huket inn The Anfield Wrap, Det blir egne show med TAW både fredag og lørdag. Les mer om The Anfield Wrap her James Pearce er også med til neste år, han har blitt fast inventar, og vil lede flere av live intervjuene fra Pizzabakeren scenen.


Festivalområdet

Festivalområdet vil også i 2024 ligge plassert nede ved Mjøsas bredd, få steinkast, eller innkast, fra sentrum. Det betyr at du vil ha kort vei fra hotellet eller festivalcampen, og velger du bobilparkeringen så vil du være nærmeste nabo. Klikk her så finner du nøyaktig posisjon eller søk opp Liverbirds Norge på Google Maps.Vi gleder oss til Liverpoolfestivalen 2024 og håper å se igjen alle som vi har blitt kjent med de to siste årene, og selvfølgelig masse nye fjes. Festivalen lages av supportere, for supportere. Velkommen til Gjøvik!

Ofte stilte spørsmål

Vi har en egen side med svar på de spørsmålene vi får oftest. Ta gjerne turen innom og se om du får svar på det du lurte på. Finner du ikke svaret der så send gjerne en mail til info@liverpoolgjovik.no eller chat med oss!


90 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page