top of page

Vinn Verdens beste Liverpool!

Oppdatert: 28. jan. 2021

Vi ønsker å høre hvorfor du ble Liverpool-supporter! Send oss din historie så er du med i trekningen av Ragnhild Lund Ansnes` "Verdens beste Liverpool" ..og den er selvfølgelig signert av damen selv!

Hvorfor ble du Liverpool-supporter?

Vi ønsker å samle små historier fra hele Skandinavia om hvorfor man ble supporter av verdens beste klubb. Det trenger ikke å være en lang historie, det kan like gjerne være ett ord, som f. eks Keegan eller Gerrard.

Hvis du vil dele årsaken til at hjertet ditt banker litt ekstra for klubben i helrødt så send noen ord til jaran@liverpoolgjovik.no Da er du med i trekningen av en signert utgave av "Verdens beste Liverpool"Verdens beste Liverpool

Den nye boken til Ragnhild Lund Ansnes har fått fantastiske kritikker, har ligget på bestselgerlistene og er allerede ute i sitt 3 opplag. Da vi snakket med Ragnhild i midten av desember kunne hun fortelle at dette var en bok som hun hadde hatt planer om lenge og som også ble en slags trøst å skrive

- Dette var ei bok jeg lenge har hatt lyst å skrive, ei bok som også kan få barna til å lese om klubben vår og det var ikke minst en utrolig god trøst å kunne skrive denne under den lange lockdown i England og en sommer med mange restriksjoner. «Verdens beste Liverpool» var en meningsfull jobb og glede i en veldig vanskelig tid - og derfor er det rørende hvordan så mange har kjøpt boka og gir meg så gode tilbakemeldingerSend noen ord innen 15. februar!

Send inn din historie innen 15. februar. Husk å oppgi adresse og alder. Legg gjerne ved et bilde av deg selv i Liverpooldrakt/skjerf eller annet.

Når du sender inn historien din så samtykker du samtidig i at vi deler denne på hjemmesiden vår.

309 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page