top of page

11. MAI STIGER PRISEN!

Oppdatert: 6. mai

Vi skrur opp prisen litt på festivalpass jo nærmere festivalen vi kommer. Vil du spare penger så kjøp festivalpass før midnatt 10. mai!


Ingen dramatisk økning!

Vi ønsker selvfølgelig ikke å flå noen og vi er klar over at mange opplever en mer anstrengt økonomi enn tidligere, i disse dager. Det er samtidig slik at kostnadene med å arrangere festival også har har blitt tøffere å forholde seg til. Vårt økonomiske mål med festivalen er å kunne gå i balanse, og aller helst gå i overskudd slik at vi kan investere i neste års festival.


Det at vi når skrur opp prisen betyr ikke at vi er presset økonomisk men det er en økning som har vært planlagt siden vi la ut de første EarlyBirds passene i august og som premierte de som kjøpte tidlig. Vi har nå kjørt en lang periode med festivalpass til kr 1 290,00 og det er da naturlig at prisen går noe opp når man nærmer seg 1. august, og Liverpoolfestivalen 2024!


Det er kun tre-dagers festivalpass som blir dyrere fra 11. mai! Den nye prisen vil være kr 1 390,00 + bill avg.Hva med andre billetter?

Vi beholder samme pris på dagspass og barnebilletter, og har ingen planer om å øke disse. Det samme gjelder også for arrangementene utenfor festivalområdet, slik som Supportermiddagen og Livergirls ONLY! Engelsk frokost vil fortsatt koste kr 149,00 når du tusler ned til Mjøsa for å nyte mat, bølgeskvulp og levende musikk!
 

Om Liverpoolfestivalen

Liverpoolfestivalen blir laget av lokale supportere fra Gjøvik og Toten området gjennom selskapet Aldri Alene AS. Det er 10 eiere og fellesnevneren er at alle er Liverpool-supportere. Formålet er å etablere og utvikle Liverpoolfestivalen til en årlig begivenhet som skal samle supportere fra hele Skandinavia, på Gjøvik.


Pr/Info/presse: Jaran Pedersen  jaran@liverpoolgjovik.no

 


363 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page